Українська тренерка і телеведуча Аніта Луценко у прямому ефірі розповіла, як правильно харчуватися, не зациклюючись на підрахунку калорій.

Перш за все всім охочим радять не боятися їжі і не зациклюватися на ній. Також варто протягом трьох днів підрахувати, чого і скільки ви з'їдаєте, щоб мати загальну картину щодо споживання калорій.

Про це Аніта Луценко розповіла у прямому ефірі на тему "Як правильно харчуватися і не рахувати калорії" у соціальній мережі Інстаграм. Фахівчиня наголосила на щоденному споживанні білків, жирів та вуглеводів.

Аніта Луценко / фото : instagram.com/anitasporty
Аніта Луценко / фото : instagram.com/anitasporty

Аніта Луценко порадила всім тим, хто бажає схуднути не "стрибати" з 2500 калорій одразу на 1500. Адже для початку, щоб почати худнути, достатньо буде знизити спершу до 2000 і йти далі. Головне це робити поступово і повільно, наголосила Луценко.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Почати, за словами тренерки, можна, наприклад, з того, щоб забрати зі свого щоденного харчування все надто солодке і надміру жирне. Замінити такі страви найкраще на корисні овочі.

Аніта Луценко висловилася також і стосовно популярних протеїнових коктейлів. На її думку, заміна їжі порошками та протеїновими коктейлями не найкраща стратегія. Винятками можуть бути бодибілдери і старенькі люди. Вона у цьому разі радить краще з'їсти курятину - і ефект буде той самий.

Нагадаємо, куряче філе в каррі-соусі: Аніта Луценко видала божественний рецепт для стрункої фігури. Аніта Луценко поділилася з шанувальниками апетитним і корисним рецептом

Як повідомляв портал "Знай.ua", сирна запіканка з фрикадельками і брокколі — корисний рецепт від Аніти Луценко. Аніта Луценко дала рецепт корисної страви у своїй кулінарній книзі

Також "Знай.ua" писав, Аніта Луценко зізналася в материнській помилці: "Куди ж без геніальних проколів". Телеведуча позаздрила молодості маленької доньки