Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська, яка повинна була представити Україну на найпрестижнішому міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2020" не отримала візу для в'їзду на територію США.

Міжнародний конкурс "Міс Всесвіт-2020", проведення якого було відкладено через пандемію, повинен відбутися 16 травня у Маямі (США). Про це повідомила директорка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова у фейсбуці. Вона додала, що підготовка до нього стартує 6 травня.

Президент конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова офіційно звернулася до тимчасової повіреної у справах США Крістіни Квін по допомогу.

Єлизавета Ястремська, facebook.com/MissUniverseUkraine
Єлизавета Ястремська, facebook.com/MissUniverseUkraine

"Шановна Тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін! Шановні пані та панове-представники посольства США в Україні! Дозвольте принести Вам щирі вибачення за надані Вам щорічні клопоти у зв'язку з отриманням Візи США для переможниці нашого щорічного конкурсу "Міс Україна Всесвіт". І ми висловлюємо величезну подяку за Вашу привітність і гостинність, уважний і компетентний розгляд кожної індивідуальної візової справи!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анна Філімонова пояснила, що під час співбесіди у посольстві з'ясувалося, що сестра Єлизавети Ястремської вийшла заміж за громадянина США та проживає з ним саме в Маямі. Цей факт став несприятливим збігом обставин, що й викликало недовіру у візових офіцерів, які наразі взяли паузу для винесення свого рішення.

"Зі свого боку я гарантую неухильне дотримання Єлизаветою Ястремською всіх вимог візового та еміграційного законодавства США у рамках наданого їй тимчасового коридору перебування в США та гарантоване повернення її в Україну у визначений термін. У мене особисто та у міжнародної організації "Міс Всесвіт" — запевнила вона.

Скріншот: facebook.com/MissUniverseUkraine
Скріншот: facebook.com/MissUniverseUkraine

Нагадаємо, куряче філе в каррі-соусі: Аніта Луценко видала божественний рецепт для стрункої фігури. Аніта Луценко поділилася з шанувальниками апетитним і корисним рецептом

Як повідомляв портал "Знай.ua", сирна запіканка з фрикадельками і брокколі — корисний рецепт від Аніти Луценко. Аніта Луценко дала рецепт корисної страви у своїй кулінарній книзі

Також "Знай.ua" писав, Аніта Луценко зізналася в материнській помилці: "Куди ж без геніальних проколів". Телеведуча позаздрила молодості маленької доньки