Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч чоловік.

Зараз же жінка вирішила поговорити про любов, яка криється з дрібницях і деталях. Наприклад, у неї разом з коханим Олександром Еллертом романтикою виступає не тільки милування заходом на узбережжі, а ще й спільне вирішення побутових справ, які дозволяють дізнаватися один одного краще.

Ксенія Мішина / скріншот з відео
Ксенія Мішина / скріншот з відео

"Якщо вам Цієї весни, як і мені, також необхідний ковток свіжих емоцій, десяток комплементів і сотня щирих посмішок, тоді ловіть мій рецепт: 😊 почати ранок з посмішки отправить відправити коханому повідомлення з освідченням у коханні заказать замовити собі коханій новий аромат Avon This love з мега популярної лінійки ТТА. Ці нотки грейпфрута, жасмину і мускусу скрасять вам кожну мить і звичайні події перетворяться в романтичні дрібниці, з яких і будується справжня любов!", - написала вона у підписі до публікації.

І запропонувала шанувальникам написати в коментарях свої приклади романтики.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина купає маленького сина і коханого Еллерта разом в одній ванні

Як повідомляв "Знай.ua", "Вам ніхто нічого не винен!", - Ксенія Мішина викликала шанувальників через машину

Знай.ua писав, Олександр Еллерт зібрався ділити "Холостячку" Ксенію Мішину з Андрієм Рибаком: "І моя, і твоя"