Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 550 тисяч людей, заговорив про те, що він може і сирники ліпити, і вирізку оленя з ферментованим пастернаком, гратеном з романеско з копченою бринзою і пюре із зеленої полуниці з шампанським і піною з лисичок.
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВсе це через те, що придумування їжі для ресторану і для Youtube різні процеси, які відрізняються роллю в житті людини, призначенням, а також інгредієнтами і метою. Адже коли він створює рецепт для сайту або Youtube, то уявляє себе своїм другом або ж господинею Галиною, які не вміють готувати і просто хочуть поїсти.
"I ось кожен рецепт я пропускаю через призму Серьоги і Галини. Тому автентичний рецепт рамен з саморобною локшиною, що готується більше 8 годин ваще не прокотить. Інструменти, які я використовую, щоб створити ці рецепти: seo-запити, Льоху, який сидить поруч, напружує мене і стежить, щоб я занадто не креативив, доступні інгредієнти, легкість виконання (щоб рецепт зміг повторити навіть той, хто готує вперше в житті), цікавість (не просто варена гречка, а з черемшею) і щоб не довго", - говорить Євген Клопотенко в підписі до публікації.
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Нагадаємо, рецепт з TikTok? Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами
Популярні новини зараз
"Та ви що, росія винна?": Ірина Фаріон звинувачує мешканців Маріуполя за те, що їх вбивали і бомбили окупанти
Українцям виплатять по 6600 грн: головні умови та в яких областях діє програма
Черги — не проштовхнешся? АТБ оголосили суперакцію зі знижкою в 50%, але є нюанс
Пенсіонерам, які працюють, зробили попередження: доведеться сплатити податок
Показати ще
Як повідомляв "Знай.ua", "Світу було п*фіг", - чого Євгену Клопотенко коштувала запекла боротьба за борщ
Знай.ua писав, Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви - Азу з яловичини