Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася в соцмережі зворушливими роликами за участю її коханого, автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Так, в опублікованому в соцмережі ролику Еллерт робить вигляд, що розмовляє по телефону, а замість телефону він використовував ногу "холостячки".

Потім коханий Ксенії влаштував цілий концерт на її нозі. Варто зазначити, що вийшло дуже мило, адже парочка розважається як може на самоізоляції. Відомо, що нещодавно Саша і Ксюша захворіли на коронавірусну інфекцію і тепер вони сидять вдома на карантині.

"Йшов н-ий день карантину. Це місцевий оркестр - каже:) Так, я люблю свого дурня))" - підписала те, що відбувається Мішина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ксенія Мішина та Олександр Еллер, скріншот з Instagram

Ксенія Мішина та Олександр Еллер, скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала, як склалися стосунки з Олександром Еллертом після "Холостячки".

Нагадаємо, Ксенія Мішина готова віддати авто Еллерта першому зустрічному: "Вже хоче до вас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зібрався ділити "Холостячку" Ксенію Мішину з Андрієм Рибаком: "І моя, і твоя".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розкритикувала учасниць "Холостяка" і отримала потужну підтримку: "Цей сезон дно".