Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Цього разу 39-річна телезірка вирішила відповісти на питання підписників в Insta Stories. Так, одна з підписниць поцікавилася у Фреймут, чи потрібно чоловікам у наш час вставати з крісла, коли заходить жінка.

На думку Ольги, не у всіх випадках чоловік зобов'язаний вставати зі столу, коли в приміщення заходить жінка. Особливо така звичка є застарілою і не актуальна на ділових зустрічах, вважає телеведуча.

"Про етикет. Якщо приватна зустріч, вечеря, то пасує встати. А в бізнесі гендерна рівність і різниця в геніталіях ще не означає, що хтось повинен комусь прислужувати і підкреслювати слабкість або силу", - пояснила Фреймут.

Ольга Фреймут, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут зізналася, як бути коханкою: "Розповідав, як сильно любить". Ведуча залишила уривок з її книги "Де їсть і з ким спить Фреймут", яку вона написала у 2015 році.

Нагадаємо, Ольга Фреймут розповіла, що потрібно говорити замість "смачного": "Знову жреш".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут вразила одкровеннями з минулого: "Їх було майже 20!" Телеведуча поділилася з шанувальниками трепетними архівними кадрами.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут показала, як правильно пити: "Коли добре вип'єш, вже буде все одно".