На каналі "1+1" триває показ 11 сезону популярного вокального телешоу "Голос країни" , творці якого пообіцяли справжнє перезавантаження. А вже найближчим часом нокаути чекатимуть на команду української співачки Наді Дорофєєвої.

Днями стало відомо, що зірковим радником Дорофєєвої стане українська реперша Alyona Alyona.

Про це повідомили на офіційному акаунті "Голос країни" в Інстаграмі.

Новий ефір "Голосу" вийде вже цієї неділі, 4 квітня, а поки організаторам шоу залишається підігрівати інтерес публіки до шоу. Цього разу, вони показали 15-секундний ролик, в якому напружена Надя говорить про те, що один з тренерів, а саме Олег Винник зливає сильних учасників. Щоб трохи заспокоїти колегу улюбленець "вовчиць" каже, що любить її і відео обривається.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Чи справді Олег Винник зливатиме учасників команди Наді Дорофеєвої?🤔
Дізнаєшся вже цієї неділі о 21:00 ексклюзивно в ефірі 1+1 та на 1+1 video❤️"
,- написано в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Alyona Alyona зізналася, як познайомилася з Потапом і Астаф'євою: "чоловік з пишними грудьми"

Також «Знай.иа " писав, що Пампушка Alyona Alyona похвалилася своїми завидними формами в мереживному ліфчику