Архієпископ Кентерберійський спростовує заяву Меган Маркл про шлюб з принцом Гаррі. Про це повідомили в закордонному виданні 7News.

Архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі спростував твердження Меган Маркл про те, що вона вийшла заміж за принца Гаррі за кілька днів до офіційної пишної церемонії у Віндзорському замку в 2018 році.

Меган, герцогиня Сассекська, сказала Опрі Вінфрі в березневому інтерв'ю, що вона вийшла заміж за онука королеви Єлизавети на секретній церемонії, яку очолив Архієпископ за кілька днів до Віндзорського заходу, яке проходило в яскравому світлі королівської пишності. пишнота.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

" Ви знаєте, за три дні до весілля ми одружилися-цього ніхто не знає. Тільки двоє з нас на задньому дворі з архієпископом Кентерберійським ", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Але Велбі заперечив.

"Офіційний шлюб відбувся в ту суботу. Я б скоїв злочин, якби підписав щось, що не відповідає дійсності", - цитує Велбі слова Die Welt, додавши, що він особисто підписав свідоцтво про шлюб.

Він сказав, що раніше у нього був "ряд приватних і пастирських зустрічей" з Гаррі і Меган, але відмовився повідомити подробиці розмови.

Якщо ви поговорите зі священиком, ви можете очікувати, що ця розмова залишиться конфіденційною".

Британські ЗМІ раніше публікували копію свідоцтва про шлюб, що показує, що офіційний шлюб був укладений у Віндзорському замку, при цьому чиновник, який склав ліцензію, сказав, що Меган або збита з пантелику, або дезінформована, і пара, можливо, обмінялася деякими простими клятвами перед архієпископом.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Раніше ми повідомляли, за Меган Маркл заступилися ті, хто мовчав роками, куди дівала гроші дружина принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.uа", про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл буде народжувати вдома, джерело розкрило подробиці важливої події.