У новому сезоні "Від пацанки до панянки" (Новий канал) потрапили в морг, де їм довелося зустрітися з тілами, на яких висіли бирки з їх власними іменами.

"Коли я підійшла до трупа, побачила, що на нозі у нього висіла бирка, - розповідає Настя #Сем Саміло. - Там були написані мої ім'я, прізвище та вік. Це мене вбило. У мене був ступор".

Всього трупів було дев'ять, як учасниць на проекті.

" я боюся смерті, - зізнається Олена # Зая Питин. - Мені здається, що помру в лютих муках. Незважаючи, на те, що страх смерті є, зробила більше п'яти спроб суїциду. Якби одного разу не врятували випадкові перехожі, мене б зараз не було в живих".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У морзі дівчата опинилися невипадково. Там їх чекало морально складне випробування.

"Ми будемо багато говорити на тему смерті, - пояснює психолог реаліті Наталія Борисова. - І немає людини, яка не боялася б її. Але дивно, що багато людей вибирають смерть раніше покладеного терміну. В історіях учасниць багато ситуацій, коли вони хотіли накласти на себе руки. І нам було важливо зрозуміти, що ж їх змусило прийти до такого рішення".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Раніше ми повідомляли, пацанки не змогли відкрити в собі жіночність і покинули Школу леді, хто не засвоїв важливі уроки.

Як повідомляв "Знай.uа", учасниця "Від пацанки до панянки" стала жертвою ґвалтівника.

Також "Знай.uа" писав, що Alina Pash прийшла до пацанок в Школу леді, але форму їй не видали, записала пісню з бунтарками.