Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на індивідуальне побачення 23-річну фітнес-тренера з Дніпра Дарину Ставничу. "Холостяк" відвідав з дівчиною кімнату страху, а потім вони перемістилися в більш затишну обстановку, де змогли розслабитися і поговорити на особисті теми.

Варто зазначити, що дівчина дуже сором'язлива і раніше не мала серйозних відносин, так як присвятила весь свій час спорту. Однак спільне бажання зблизило пару і вони поцілувалися на побаченні!

"Даша і Міша загадали бажання, і бажання Холостяка збулося 😍 Ну так це мило було, погодьтеся?" - йдеться на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Та я в шоці конешно 😮", "І дійсно милота)", "Господи, вони це дітям показують? Це найстрашніша кімната страху? ️ 🤦🏽‍♀️ По-моєму це більше смішно ніж страшно 😂", "Даша дуже ніжна, від неї м'яка енергетика виходить", - зазначили глядачі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Михайло Заливако знову змінює правила: в "Холостяк 11" повернеться найяскравіша учасниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова вперше розкрила правду: "Не витрачала б часу".

Також портал Знай.uа писав, що мама "Холостяка" Михайла Заливако підтвердила знайомство з Анною Богдан: "Це правда".