Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 5 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на групове побачення Катерину Жук і Джесіку Чегі. Вони відвідали СПА-центр з басейном і послугами масажу.

Відомо, що на індивідуальному спілкуванні 25-річна візажистка Джессіка зробила масаж Михайлу, а він відповів їй тим самим. Відзначимо, що цей момент був дуже пікантний.

Потім Заливако опинився у басейні з 29-річною власницею турагентства Катериною, яка, виявляється, не вміє плавати. "Холостяк" люб'язно запропонував дівчині навчитися плавати.

"Хитрунчик Холостяк пішов на побачення з двома подружками чи... "подружками" 😏 Як гадаєте, з ким з дівчат спілкування склалося краще? 1 - Джесіка, 2 - Катя. Долучайтеся до обговорення в коментарях👇", - запитали у глядачів на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ніхто 😂 Джессіка типу занадто правильна , але отруту свою випустити може 😏 А Катя взагалі не цікава як особистість", "Мене по ходу одну бісить Джессіка 😏", "Ця Джессіка 🤦 (вона ж якась Мотря по простому) вискочка просто... Я вмію те, вмію це.... А ще вона в космос літала.... Казкарка 🥴", "В голову йому не залізти, але по реакції все видно, читається по міміці, що Джессіка заходить йому на "ура" 😂 А Катя.. Ну таке..." - написали коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Холостяк зачиняється? Михайло Заливако більше не даватиме троянди учасницям.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако виконав своє бажання з сором'язливою Дашею: наймиліший поцілунок.

Також портал Знай.uа писав, що найскромніша учасниця "Холостяка" розкрилася з несподіваного боку: "Плакати хочеться".