Популярна українська блогерка, автор і творець проєкту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай виходить на новий рівень. Раміна прийшла в гості до одного з українських телеканалів, де стала головнішою героїнею відвертого інтерв'ю.
Цього разу Раміна розповіла багато нового про особисте життя і про те, як вона підтримує дружбу зі своїм колишнім Віталієм Козловським.
Про це стало відомо завдяки публікації "Зірковий шлях" в мережі Instagram.

Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube
Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube

"Відверте інтерв'ю з Раміною Есхакзай. Через що відома блогерка @raminalalala комплексувала, за що її критикував тато, як сприймає хейт, чому розлучилася з Віталієм Козловським і чи змінила ставлення до заміжжя? Дивіться ексклюзив за посиланням у сторіс та шапці профілю", - пише "Зірковий шлях" про своє нове інтерв'ю.

У новому інтерв'ю можна дізнатися багато нового, особливо про те, якими проєктами зараз займається Раміна. Цікаво, що бесіда з журналісткою у Раміни почалася з дитячих спогадів і про те, що на думку Раміни, "колір її шкіри трохи відрізняється від середньостатистичного українця".
Також Раміна розповіла про інциденти, які викликані інтересом до її національності.

"Мені досі пишуть, що я циганка ...", - обмовилася в інтерв'ю Раміна.

Також відданим шанувальникам буде цікаво дізнатися про ставлення блогерки до заміжжя, і те, які у неї вже є на місце чоловіка кандидати. Або немає. Пропонуємо переглянути і дізнатися:

Як повідомляв Знай.uа, вічно молодий чоловік Дорофєєвої Дантес здивував змінами через 10 років: "Тільки крутіше".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.uа писав, Ольга Сумська розповіла про непрості стосунки з сестрою Наталією: "Не такі близькі".