У суботу, 3 квітня, відома російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" повинна відзначити свій 50-річний ювілей. Кілька років тому в цей же час Заворотнюк вела звичайне життя: знімалася в кіно, виходила в світ з чоловіком Петром Чернишовим й раділа народженню третьої дитини.
Все сталося в травні. Акторка почала скаржитися на сильні головні болі, після чого лікарі поставили їй невтішний діагноз – гліобластому, або пухлина головного мозку. За здоров'я улюбленої "Няні Вікі" досі переймаються шанувальники та колеги, а вона продовжує боротися за життя заради групи підтримки – своїх рідних.
Про це свого часу писали російські журналісти.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Сім'я у Заворотнюк дійсно велика: чоловік-фігурист, літня мама Валентина Борисівна, діти від шлюбу з підприємцем Дмитром Стрюковим – Анна і Майкл, а також маленька Мила.

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

Донька Анна - модель і успішна інстадива, яка підтримує зв'язок з підписниками і розповідає про самопочуття мами. А середній Майкл осягає ази юриспруденції та допомагає бабусі ростити молодшу сестричку.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, instagram.com/tatiana_navka
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, instagram.com/tatiana_navka

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік Заворотнюк - Петро Чернишов усіма силами намагається забезпечувати сім'ю - спортсмен сильно схуд, але зараз повернувся у форму і продовжує працювати – ставить льодові шоу, тренує дітей і організовує вистави. У 2020 році Заворотнюк повернулася додому, в елітне селище Крекшино, але так і не вийшла на зв'язок з фанатами і пресою.

Допитливі сусіди влаштували стеження за будинком зірки, але підловити її на прогулянці не змогли. Але нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що акторка телефонувала своєму старому другу і розповіла про своє самопочуття. Чи так це насправді - поки неясно, але публіка продовжує вірити, що акторка видряпається і знову блисне на великому екрані.

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

Ось уже три роки зірка серіалу "Моя прекрасна няня" буквально прихована від очей публіки через важку хворобу. За плечима артистки ряд операцій і курси хіміотерапії. Професор РАН Петро Чумаков розповів, як лікували зірку.

Анастасія Заворотнюк, скріншот YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот YouTube

За словами завідувача лабораторії проліферації клітин, Анастасія проходить обстеження в Російській Федерації. Лікування вірусами, яке розробили в РАН, артистці поки не стало в нагоді, хоча сім'я і зацікавилася інноваційним методом, чоловік Петро Чернишов детально дізнавався у лікарів всі нюанси терапії.

Професор підкреслив, що навіть якщо акторка переможе рак, повернутися до роботи в кадрі вже навряд чи зможе. А кілька днів тому телеведучий Сергій Майоров, який веде програму "Однажды" на одному з телеканалів, заявив, що через рік Анастасія пообіцяла велике ексклюзивне інтерв'ю.