Скандально відома зрадниця України, колишня прокурорка Криму, ексдепутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська не припиняє дивувати користувачів мережі новими цинічними публікаціями. Цього разу Поклонкая показала картинку "бурхливої діяльности", нібито захисту жителів окупованого Росією Криму.

Поклонська продовжує відігравати тему "знедолених пенсіонерів", над якими "знущаються" місцеві чиновники і нахабні громадяни. Також Наталя не забула нагадати про "скрепи", ветеранська тема тільки починається.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Сьогодні в ході особистого прийому до мене звернулися кримчани з різними питаннями. Прикро і гірко бачити серед них і ветеранів ВВВ, які місяцями оббивають пороги кабінетів місцевих чиновників.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприклад, бабуся (з медалями на першому фото) вже багато місяців не може оскаржити утримання грошей на користь "орендаря", який підробив її підпис разом з підписом померлого чоловіка, а на додачу і боргову розписку на 120 тисяч рублів. На підставі цих документів пристави почали утримувати кошти з пенсії, а їй вже за 80 років...

Заявники не можуть домогтися захисту в судових і правоохоронних органах. Знову звертатимуся до Генеральної прокуратури РФ із запитом в інтересах простих робітників, пенсіонерів, у тому числі ветеранів ВВВ — власників земельних паїв села Столбовое Сакського району, чиї права на землю і нерухомість не хочуть захищати судові органи Криму.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

Адже незабаром будемо вітати один одного з Днем Великої Перемоги...", - цинічно пише Наталія Поклонська у себе в мережі, не звертаючи уваги на те, що місцеві жителі Криму вже не перший рік сидять без нормальної прісної води.

Раніше повідомляли, Поклонська несподівано приїхала в Україну - зустрічали з хлібом і сіллю: "Хочуть люди...".

Як повідомляв Знай.uа, поки кримчани "засихають" Наталія Поклонська хизується водою в келиху: "Всім затишних вихідних...".

Знай.uа писав, Зеленський застосував санкції до Януковича, Азарова і Поклонської: "Персональні апетити".