Відома українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками важливою новиною-у неї 3 мільйони фанатів в Тікток. Таке досягнення дуже важливо і цінно для артистки.

Надя Дорофєєва опублікувала коротке відео з нарізкою своїх роликів, де позує і пританцьовує з розпущеним волоссям і в модних образах.

" Воооу ☄️ Воооооооу !! Вас у мене в ТІК-ТОК стало 3 мільйони 😱 це приємно, дякую вам 💚. З ким би ви хотіли бачити тик-струм коллаби? Хто нра? Напишіть 🙏 і якщо раптом ви ще не підписані, не забудьте це зробити, щоб не пропускати відоси", - пише Надя.

Шанувальники з захват сприйняли новину і почали вітати і ділитися своїми враженнями зі співачкою. Деякі користувачі і зовсім сказали тікток заради того, щоб дивитися там на Дорофєєву. Однак не всі доброзичливо поставилися до досягнення артистки і написали, що їй вже пора народжувати Дантесу сина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

я скачав tiktok завдяки вам, за вас. Мені подобаються всі твої відео, приємно бачити, як ти танцюєш і смієшся. Мої улюблені відео - Це ті, які ти знімаєш з Вови❤️. Вітаємо з цим досягненням, ви заслуговуєте набагато більшого!🔥 ", "Краще б сина Дантесу народила"," вітаємо❤️ далі більше😍 🔥"," крутишка", " Надюша, вітаємо!!! Ми пишаємося тобою і твоїми успіхами❤️ далі-більше!🔥 ", "Кайф", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Надя Дорофєєва приміряла образ легендарної Мадонни, і показала Дантесу хто головний.

Як повідомляв "Знай.иа", вічно молодий чоловік Дорофєєвої Дантес здивував змінами через 10 років.

Також "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва не витримала напруги сольної кар'єри.