З Чернігівської області прийшли доволі сумні новини. З'явилася інформація, що в навчальному центрі ЗСУ "Десна" молодий контрактник пустив кулю собі в голову. Відомо, що хлопцеві було всього 24 роки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби навчального центру "Десна" ім. князя Ярослава Мудрого в мережі Facebook.

Український боєць, скріншот: YouTube
Український боєць, скріншот: YouTube

"З сумом повідомляємо, що вчора вранці один з військовослужбовців контрактної служби, який прибув місяць тому на навчання в 169-го Навчального центру, вчинив самогубство вистріливши в голову з АК-74. Військовослужбовець 1996 року народження в підрозділі характеризувався як тихий, спокійний одинак, а не конфліктний.

Варто зазначити, що куля для рокового пострілу була у нього з собою. Попередня перевірка боєприпасів і гільзи з місця подій показала, що патрони цієї серії на заняттях не видавалися. Причина такого вчинку - не відома.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зараз працює слідча група Козелецького райвідділу Національної поліції України в Чернігівській області. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким військовослужбовця. P. S. інформацію викладаємо сьогодні із запізненням на прохання родичів", - повідомляють українські військові.

Публікація прес-служби УЧ "Десна", скріншот: Facebook
Публікація прес-служби УЧ "Десна", скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, розстріляв свого сина і його дівчину "монстр" почує вирок: "Краще б я замість нього...".

Як повідомляв Знай.uа, у Голлівуді йде "полювання" на зірок: Кендалл Дженнер залишила домівку через погрози вбивством.

Знай.uа писав, легенда "Фабрики зірок" пішов з життя зовсім молодим: "Плачуть небеса".