Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими вона вже якось ділилася дуже пікантним знімком, на якому постала з оголеними грудьми, в трусах і колготах. Вона прикривала соски руками. А зараз на сторінці одного візажиста з'явилася додаткова фотографія і відео з цієї фотосесії.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Наприклад, можна помітити, що Таня Брик постала боком до фотографа. Тому один із сосків довелося приховати за допомогою сердечка при публікації в соцмережі Instagram. А на відео модель приймає різні положення голови і рук, щоб виглядати в кадрі більш витончено.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"🔥🔥🔥Клас🙌 спасибі 🙏 ❤️❤️❤️", "Дуже круто", "Це щось неймовірне😍😍😍🔥", "Love❤ ️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик поділилася японським рецептом: чи впорається кожна, а фігурі не зашкодить

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала ідеальні вправи для шикарного тіла, всього кілька хвилин

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик повернулася до українців попою: "Я товста для моделі". Вона поділилася кумедною фотографією з щирою посмішкою і відеозаписом ходи в одній лише білизні, демонструючи свою фігуру і роблячи акцент на попі.