2 квітня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбувся п'ятий епізод всіма улюбленого і довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

Стало відомо, що чоловік вирішив відправити додому всього одну учасницю і більше не давати дівчатам троянди після побачення. З проектом попрощалася Олександра Миколюк. А ось Юлія "Зайка" вирішила поділитися додатковою інформацією з приводу предметів на столі, які дівчатам потрібно було розібрати на початку випуску.

Юлія Бельченко / фото : instagram.com/julz_seven/
Юлія Бельченко / фото : instagram.com/julz_seven/

Вона спочатку схопила рушники. Але в підсумку віддала одне з них Даші, так як та дуже засмутилася. Після цього Юлія взяла келихи, що передбачало безкоштовний бар і сусідство з іншою учасницею - Тетяною.

"Не найкращий презент для дівчат, які не сильно шанують алкоголь😅 проте, це означало, що вся тусовка у вільний час буде проходити у нас в номері 🤗 ми запросили дівчат випити з нами по коктейлю🍹 відмінно провели час🎉 а як ви ставитеся до алкоголю? 🍾", - написала в публікації "Зайка" Юлія.

Нагадаємо, Зайка Юля засмутилася після спілкування з "Холостяком" Заливако: "Хотілося, щоб це скоріше закінчилося". З кожною програмою їх особистого спілкування стає все менше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяка" з Михайлом Заливако зіткнулися з проблемою: "Можеш ногу ховати?"

Знай.ua писав ,"А Юля Зайка де?": у мережу злили фінальну четвірку "Холостяка 11" з Заливако