Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

4 квітня 2021 року виконавиця поговорила про те, що рік видався досить складним, а для неї особливо. Адже вона втратила свого батька, а COVID-19 змінив ситуацію в світі, через що доводиться адаптуватися.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських у новій публікації зазначила, що іноді дуже хочеться додати в життя якусь солодку ноту.

"Особливо тепер, коли у Каштана така sweet shape і Стиль, Краса і смак в новій формі ескімо ❤️ ви вже встигли оцінити ідеальну комбінацію смаку і нової so sweety форми морозива?", - написала Настя Каменських.

Співачка постала в досить цікавій сукні з безліччю вирізів. Наприклад, її груди прикриває один невеликий пелюстка, який все ж дає можливість побачити форму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських Покотила в Мексику після важкої втрати: "Я сильна, тримаюся". Вона втратила батька. Тому життя для неї ніколи не буде колишньою.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських роздяглася на камеру, поки Потапа немає поруч: "Зводить з розуму"

Знай.ua писав, Потап пішов у відрив, поки Настя Каменських розважається в Мексиці: "Чоловіче балується". Репер вирішив проявити свої кулінарні здібності, приготувавши собі сніданок, далекий від корисного.