Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 3 квітня, відомі на весь світ тенісисти Еліна Світоліна і Гаель Монфіс повідомили на своїх сторінках в соціальних мережах про заручини.

Французький тенісист Гаель Монфіс зробив пропозицію руки і серця першій ракетці України Еліні Світоліній. Українська тенісистка відповіла "так".

Про це стало відомо завдяки публікаціям Світоліної і Монфіса в мережі Instagram.

Світоліна і наречений, фото: Instagram
Світоліна і наречений, фото: Instagram

За інформацією джерела, каблучка для заручин, яку Еліна Світоліна отримала від Гаеля Монфіса, від бренду Graff. Каблучка Еліни Світоліної має діамант Смарагдового огранювання вагою в 5,5 карат. Орієнтовна ціна такої прикраси становить близько 700 тисяч євро (приблизно 23 млн гривень).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Graff - британський ювелірний дім, який було засновано в 1960 році Лоуренсом Граффом. Відомо, що представник сім'ї Графф особисто відбирає з колекції кожен камінь для обручок, щоб гарантувати його бездоганне походження.

Еліна Світоліна, скріншот: Instagram
Еліна Світоліна, скріншот: Instagram

Світоліна і Монфіс публічно заявили, що перебувають у стосунках, в січні 2019-го року. У лютому поточного року пара заявила, що бере паузу у стосунках, але кілька днів тому вони відновили спільний аккаунт в Instagram.

Раніше повідомляли, Перша ракетка України Світоліна закрутилася в танці і показала, що робити з хейтерами: "Маєш право".

Як повідомляв Знай.uа, гаряченька Еліна Світоліна від Вакарчука " пішла "до Емінема, навіть ракетку не взяла: "Постійно голодна...".

Знай.uа писав, Океану Ельзи більше не буде? Святослав Вакарчук створив новий проєкт з дівчиною.