Українцям назвали нові ціни на проїзд у маршрутках: скільки доведеться платити

Для жителів і гостей української столиці з'явилися важливі новини. Так, у 16 київських маршрутах підвищать вартість проїзду. Дану інформацію офіційно підтвердили в Асоціації перевізників Києва та Київської області.

"У Києві проїзд у маршрутках подорожчав вчора, 3 квітня. Підвищення цін планово торкнулося 16 з 150 маршрутів, де вартість квитка зросла з 8 до 10 гривень.",- повідомляють автори публікації.

Маршрутка в Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Маршрутка в Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Річний газовий контракт: з травня українців чекає нововведення, як вчинити

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З травня всіх українців автоматично переведуть на річний газовий контракт. У разі, якщо споживача не влаштує ціна – він зможе вибрати іншого постачальника.

Транспортування газу, фото: Unian
Транспортування газу, фото: Unian

Нюанс полягає в тому, що в разі, якщо ціни зміняться до старого Постачальника повернутися буде не так просто, адже у нього буде право відмовити в обслуговуванні споживача, який колись пішов до конкурента з більш дешевими цінами.

ЗНО-2021: українським школярам назвали офіційні дати проведення

У 2021 році для українських випускників проведуть заплановане зовнішнє незалежне оцінювання, незважаючи на епідеміологічну ситуація в регіонах. Про це йдеться у змінах у постанові Верховної Ради від 9 грудня 2021 року №1236, прийнятих 22 березня.

Зокрема, Постанова дозволяє проводити пробне ЗНО, зовнішнє незалежне оцінювання та вступні випробування з використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

ЗНО / скріншот з відео
ЗНО / скріншот з відео

У Зеленського відреагували на спробу державного перевороту: "Повністю підтримуємо"

Офіс президента України висловив підтримку королю Йорданії Абдаллі II ібн Хусейну на тлі нещодавньої спроби державного перевороту.

Відомо, що в суботу, 3 квітня, в Йорданії зробили серію арештів за підозрою в змові проти короля Абдалли II ібн Хусейна, а також у спробі влаштувати державний переворот.

Alyona Alyona роздяглася заради пародії на Надю Дорофєєву: "Дві богині"

Alyona Alyona зробила колаж і показала, що повністю повторила фотографію Наді Дорофєєвої. На знімках дівчата лежать на шезлонгах тільки в чорних трусиках, кепці і окулярах. А груди прикривають книгою і газетою.

Відрізняються фотографії тим, що Alyona Alyona замість книги тримає газету "Сільські вісті".