У "ПриватБанку" клієнти обурюються через затримку, блокування і не тільки

Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки обмежувальні заходи з боку блокування, але і розголошення конфіденційної інформації.

Цього разу українці скаржаться, що під час спроби зняти готівку з банкомату банк заблокував його карту, а на гарячій лінії йому ніяк не можуть допомогти.

ПриватБанк / скріншот з відео
ПриватБанк / скріншот з відео

" Заблочили карти при спробі зняти з банкомату за номером телефону, бачете чи не вірно вказав дані про місце роботи і не зміг підтвердити операцію. Дуже дуже дурний співробітник приват Банку!!! Сума на карті була 15000 грн, а через цю затримку о 2 годині, у людини виникли проблеми...", - пише клієнт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В Україні на шахті сталася трагедія, швидкі мчать з двох міст: мінімум 8 постраждалих

На Волині, ввечері, 4 квітня, сталася трагедія. Там на великій швидкості опустилася шахтна кліть з гірниками. Щонайменше, постраждали 8 осіб.

Повідомляється, що НП сталася на шахті №9 "Нововолинська".

Яка ситуація на даний момент:

  • На момент падіння в шахті перебувало 8 гірників, всі вони отримали травми. Одна людина перебуває у важкому стані;
  • Як виявилося, на великій швидкості на забій опустилася шахтна кліть. Про це повідомив голова місцевого осередку НПГУ Сергій Макаров;
  • На місце трагедії виїхали чотири "швидкі" з Нововолинська і дві-з Володимира-Волинського;

У столиці випав з вікна малолітній син відомого продюсера: Селфі ціною в життя

З сусідньої Російської Федерації прийшли сумні новини. У Підмосков'ї трагічно загинув 14-річний син засновника і художнього керівника студії "Непосиди" Олени Пінджоян. Хлопчик впав з вікна третього поверху в Солнечногорском районі.

Кирило Пінджоян, фото: Telegram
Кирило Пінджоян, фото: Telegram

На жаль, школяр загинув. За інформацією журналістів, 14-річний Кирило намагався зробити селфі на підвіконні — і не втримався. Підліток був вдома з бабусею, але вона в цей момент перебувала в душі і не бачила, чим займається онук.

Оля Полякова знайшла нову розвагу на карантині: п'є вже з обіду

Відома українська співачка Оля Полякова показала фанатам результат свого нового хобі-сидр власного приготування.

Одним з таких хобі стало виготовлення домашнього сидру. Полякова розповіла, що під час минулорічного весняного карантину вона вирішила зайнятися чимось новим і приготувала власний алкогольний напій. Тепер, коли він досить настоявся, вона вирішила показати в Instagram результат своєї роботи.

Нахабні Підлітки влаштували курилку у вагоні метро, жінка з дитиною не стрималася

У Києві стався конфлікт у метрополітені-жінка з дитиною поскаржилася на підлітків, які курили у вагоні і нецензурно висловлювалися.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу ввечері, 3 квітня, в київському метрополітені. За словами жінки, яка їхала з 4-річною дитиною, біля неї сіла молода парочка, яка гучно розмовляла з використанням матів зі спущеними масками.