Російська інста-блогер Анна Заворотнюк, дочка онкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" розповіла про своє заняття і як прийшла до того, що займається розвитком Instagram і яку роль в цьому зіграла публічність мами.

"Зараз безліч людей, у зв'язку з тими чи іншими іншими обставинами вирішили перейти на фріланс. Працювати на себе, складати власний розклад і повністю залежати від своїх сил. Мені здається, це дійсно здорово, що у нас є така можливість, а точніше простір для того, щоб впустити таку думку в голову. Я, наприклад, раніше навіть і не замислювалася про таку професію як блогер. Головне-знайти область, яка вам дійсно цікава і в якій ви є експертом і професіоналом або ж вам є ,що сказати і показати", - пише Анна.

Заворотнюк-молодша розповіла, що її запитують конкретно про Instagram, як тут розвиватися і так далі. Крім того дівчина розповіла, що відчувала публічність і увагу до себе через знаменитої мами.

"У розвитку Інстаграма не можу сказати, що мені якось допомогла вища освіта, але я дуже рада, що отримала його, так як це розширило мій кругозір. З раннього дитинства я відчувала особливу увагу до себе, через публічність моєї улюбленої мами. Я дуже вдячна своїй прекрасній родині, за можливість розвиватися в цьому напрямку. Плюс я дуже люблю писати і завжди любила. Твори були моєю улюбленою частиною шкільної програми. Я завжди цікавилася світом моди і дизайну. Мені подобається думати, що створені мною образи і думки, які я транслюю радують і надихають вас", - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники звернули увагу на фотографії в пості і те, як з цим кольором волосся Анна схожа на свою знамениту маму.

"дуже красива 😍", " я дуже люблю свою роботу 😍 у мене свій магазинчик чаю і кави! Йому всього місяць) вкладаю душу в свою справу і сподіваюся на краще. А до цього було багато робіт, які не любила, але працювала, що б заробити на свою справу 😊", "з цим кольором волосся ви копія вашої мами", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк повідала про напад.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Заворотнюк до ювілею "моєї прекрасної няні" поринула в країну чудес.

Також "Знай.uа" писав, що Анастасії Заворотнюк 50, історія страшної хвороби, де знаходиться і сенсаційне інтерв'ю зірки серіалу"Моя прекрасна няня".