Російський співак Влад Топалов вирішив підігріти чутки про розлучення з Регіною Тодоренко, написавши масу компліментів своєму колезі Сергію Лазарєву.

Про це стало відомо з коментарів під постом Лазарєва в Instagram.

Відомо, що нещодавно в мережі з'явилися чутки про те, що Регіна Тодоренко розлучається з Владом Топаловим після того, як телеведуча зважилася на кардинальні зміни і заявила про свою свободу. Зірка" кричав і Решки " поспішила спростувати дурні чутки, проте її чоловік лише підлив масла у вогонь.

Під новою публікацією Сергія Лазарєва, де виконавець похвалився ідеальним тілом лежачи на яхті, Влад Топалов залишив неоднозначний коментар. Виконавець почав публічно захоплюватися тілом свого колеги, чого за ним ніколи не спостерігали навіть під гарячими фото Регіни Тодоренко.

Пост Сергія Лазарєва в Instagram / скріншот
Пост Сергія Лазарєва в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На радість всім, хто підозрює нас в даааааней і дуже бурхливого романтико-інтимного зв'язку, офіційно заявляю: Сергію, ти нереально красивий! Тіло - космос! Виглядаєш на, сук@, мільйон баксів!!! Так тримати!!! Я тебе цалу і обіймаю. І даю "геніям" додумати самим, як і куди я тебе обіймаю", - написав Топалов в коментарях.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим: "набридло сталість".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко відверто розповіла про їхні з Владом Топаловим стосунки.

Також Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко раптово посивіла через Аніме:"Вас так спотворюють".