Алекс якутов вирішив поділитися фірмовим рецептом першої страви до Міжнародного дня супу.

Суп виступає важливою складовою щоденного раціону для багатьох людей. Адже це не тільки смачне і ситне блюдо. Воно ще й легко засвоюється. Алекс якутов вже восени в "Пекельній кухні" на "Новому каналі" влаштує небувалу битву кухарів.

Для приготування нам знадобляться наступний інгредієнти: перед капі в кількості трьох штук, п'ять томатів, одне стебло селери, 0.3 літра овочевого бульйону, чайна ложка копченої паприки і стільки ж яблучного оцту, також три зубчики часнику, 50 грам фети і свіжий орегано.

Алекс Якутов, фото: пресслужба "Нового каналу"
Алекс Якутов, фото: пресслужба "Нового каналу"

Приготування починається з запікання перців і томатів в духовці до повної готовності. Далі їх потрібно остудити і очистити від шкірки, перебити в блендері до однорідності, а потім налити на сковороду оливкову олію, обсмажити часник і нарізане стебло селери на повільному вогні до напівготовності. Далі потрібно додати копчену паприку, перекласти все в перебитий перець з томатом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Змішані інгредієнти слід тушкувати протягом п'яти хвилин, після чого влити бульйон, додати сіль, цукор і чорний перець за смаком. Однак якщо томати літні і солодкі, тоді цукор не знадобиться. Потрібно збалансувати смак за допомогою яблучного оцту. Необхідно влити його в кількості чайної ложки.

Згодом все слід проварити, перебити в блендері і процідити через сито. Сир фету відрізати тонким шматком, багет порвати середніми шматками, скропити оливковою олією і поставити запікатися з фетою на 10 хвилин в духовку, яка була попередньо розігріта до 200 градусів.

Подавати гарячий суп Алекс якутов пропонує наступним чином-його потрібно налити, після чого викласти фету і посипати свіжим орегано.

Алекс Якутов, фото: пресслужба "Нового каналу"
Алекс Якутов, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, шашлик без м'яса для пікніка на карантині: рецепт ароматних печериць стане улюбленим

Як повідомляв "Знай.ua", великодній паска з сиру без зайвих проблем - рецепт простого святкового блюда

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик поділилася японським рецептом: впорається кожна, а фігурі не зашкодить