Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв розповів про те, як готується до найважливішого дня в році свого маленького сина від Жанни Фріске. Зовсім скоро йому виповниться вже 8 років.

"Кілька тижнів активно готуємося до Дня народження Платона. Йому виповнюється 8. І це буде перший День народження, на який він запрошує друзів. Хлопець виявився гостинним, очікуємо 15(!)😲 діти. Ми буваємо днями народження досить часто і сходимося з ним на думці, що при всій розкоші і різноманітності, у них цих свят є єдиний загальний недолік - безпрецедентна гучність. Горланять аніматори, гримить музика, шумлять збуджені діти. Дві години цього пекла і, не знаю як дитину, мене точно можна виводити. Цього року ми зробили ставку на заміс квесту і імерсивного спектаклю (актори розігрують сцени і вступають в діалог з дітьми). Іменинник захотів»щоб трохи страшно". Ну що ж, перевіримо його і його гостей. Так що якщо і буде шумно, то від страху Ждем чекаємо 07 Квітня. Платон вже місяць як чекає. Ну, я його розумію. Я і сам чекаю. 8 років, очманіти!",- пише Дмитро.

Шепелєв зазначив, що серед запрошених буде 15 його друзів. Однак не згадав нічого про сім'ю його матері. Довгий час чоловік не дозволяв рідним спілкуватися з хлопчиком.

Шанувальники не пройшли повз фотографії і побажали чоловікові щастя і здоров'я і відзначили, як швидко летить час.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

" які ж Ви молодці! Щастя і здоров'я вам!😍 😍 ", "Як би я хотіла собі такого тата", " нашому внучку теж 7 квітня, і теж 8 років! З наступаючим ДР Вашого Платона і нашого Тихона", " щастя вам💗 💗 💗 💗", "як швидко час", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку.

Як повідомляв "Знай.uа", вдівець Фріске Шепелєв викликався на хейтерів.

Також "Знай.uа" писав, що вдівець Фріске Шепелєв тільки став батьком і вже хоче ще одну дитину.