Відома російська модель і телеведуча Маша Малиновська через 10 років розкрила особу батька свого сина, а також заявила, що потрапила в СІЗО на 15 діб.

Відповідна інформація з'явилася в її Insta-stories.

Відомо, що Маші Малиновській ніколи не щастило з чоловіками – всі вони так чи інакше були пов'язані з криміналом, а перші два навіть змусили модель зробити аборт. А тепер і сама телеведуча опинилася в СІЗО за адміністративне правопорушення.

"...Мій перший чоловік був рейдером. Другий відсидів за шахрайство, батько мого сина кримінальний авторитет і здається я зібрала флешрояль...)", - написала Малиновська.

Сторіс Маші Малиновської / скріншот
Сторіс Маші Малиновської / скріншот

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сторіс Маші Малиновської / скріншот
Сторіс Маші Малиновської / скріншот

Кілька місяців тому вона вперше розповіла ЗМІ справжню правду про батька її сина Мирона. Ним виявився чеченський кримінальний авторитет Маміхан Мальгасов. Як пояснила телеведуча, вони зустрічалися з ним деякий час і на його прохання вона навіть завагітніла.

Однак після того, як Малиновській почали надходити погрози від його дружини (про яку вона не знала), то вирішила розірвати з чоловіком стосунки. Після цього Мальгасов відмовився від дитини і виплачувати їй аліменти.

Маша Малиновська і Маміхан Мальгасов
Маша Малиновська і Маміхан Мальгасов

"До речі. Тут я бачила в коментарях що люди кажуть що мені таємно від дружини допомагає Маміхан Мальгасов і що сина він не кинув! Це не так! Мальгасов відмовився від сина на 8 місяці моєї вагітності і якщо він і був авторитетом то тільки в уяві його оточення. На ділі він боягуз і негідник!",- заявила Малиновська.

В кінці вона також зазначила, що втомилася бути сильною.

Нагадаємо, що вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю: "Весело було всім...".

Також Знай.uа писав, що кремлівська пропагандистка висміювала падіння Байдена, але звалилася і зламала руку.