Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані в ході робочого візиту.

Відповідні фото опублікував Офіс президента в Instagram.

Відомо, що 5 квітня Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом в арабську державу Катар, де має намір провести ряд ділових зустрічей з місцевим урядом. На даний момент президент України вже зустрівся з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані, про що свідчать фотографії в мережі.

На знімках видно, що всі представники арабської держави дотримуються правил безпеки на тлі пандемії: зберігають соціальну дистанцію і носять маски. Глави держав також відмовилися від рукостискань, привітавшись зовнішньою стороною передпліччя.

"У межах офіційного візиту до Держави Катар @zelenskiy_official зустрівся з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані", - написали в офісі президента.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що на даний момент Зеленський підписав з Катаром 15 документів, 2 з яких є комерційними, а решта 13 – міждержавними. Президент України зазначив, що це" великий успіх", пояснивши, що такого ще не було на вищому рівні між Україною і Катаром.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський поділився результатами офіційного візиту до Катару.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає прищеплення від 19 дорослого населення країни до кінця року.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський помчав з дружиною Оленою в теплі краї.