Відома українська співачка, поет-пісняр, композитор і телеведуча Ірина Білик не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч осіб.

Зовсім недавно виконавиця випустила свою нову пісню під назвою "Не стримуй погляд". Зараз Білик заявила, що настав той день, коли на честь її дня народження з'явився довгоочікуваний вініл альбому "Нова", який був випущений ще в 1995 році.

"Тираж обмежений і тільки для справжніх колекціонерів і шанувальників моєї творчості. На кожній платівці я залишаю свій автограф з вдячністю за багаторічну любов до моєї музики. Встигніть придбати! 😉 Час бути щасливими! 🤗", - заявила вона в підписі до публікації.

"На Яндекс музиці буде?", "Суперальбом і суперхіти!😍😍", "Супер альбом! Супер пісні! Репертуар тоді був краще!!! Вибачте", "Автограф, виправте", "Клас !!!!! Вітаю❤️", "Написано що перші 100 автограф. Як зрозуміти яку купуєш?)", - написали користувачі в коментарях.

Серед них з'явилася і Ольга Цибульська - відома українська співачка і кума Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Біллі Айліш, яка стала блондинкою, здивувала схожістю з Іриною Білик: "Виглядаєш наполовину мертвим"

Як повідомляв "Знай.ua", 50-річна Ірина Білик заговорила про участь у "Танцях з зірками": "Питання к ..."

Знай.ua писав, 50-річна Ірина Білик заявила про роман з шейхом: "Була пропозиція"