Рятувальники ДСНС протягом тижня 60 разів залучалися для очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об'єктів життєзабезпечення та інфраструктури, у тому числі супроводжували аварійні бригади під час проведення ремонтних робіт на об'єктах електро- та водопостачання.

Піротехнічними розрахунками обстежено 19,42 га території, вилучено та знищено 686 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили в пресштабі ООС.

Крім того, в пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території контрольних пунктів в'їзду-виїзду, рятувальники надали домедичну та психологічну допомогу 216 людям.

рятувальники ДСНС, фото з Facebook
рятувальники ДСНС, фото з Facebook

Здійснено контроль груп піротехнічних робіт з гуманітарного розмінування в рамках спільного проекту ДСНС та представництва "the Halo Trust" в Україні. З початку проведення робіт обстежено 0,0625 га, виявлено три вибухонебезпечних предмети.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Зазначається, що силами ДСНС проводилися відновлювальні роботи на 31 об'єкті, з них на 6 об'єктах роботи завершено. Всього з початку 2021 року відновлено 6 об'єктів. Протягом минулого тижня на території Донецької та Луганської областей рятувальники ліквідували 304 пожежі.

Нагадаємо, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почали чергувати медики на вертольотах.

Також портал Знай.uа писав, що захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків.