Відома українська співачка, яка живе в Росії, Світлана Лобода стала кращою співачкою року за версією "ЖАРА music awards".

Про це повідомила продюсер співачки Нателла Крапівіна, а також її мати Наталія Лобода.

У неділю, 4 квітня, в Москві пройшла церемонія нагородження музичної премії "ЖАРА", де співачка Світлана Лобода удостоїлася титулом "Співачка року". Однак, сама виконавиця не змогла вийти на отримання нагороди, так як захворіла коронавірусом і залишилася вдома. Статуетку замість неї отримала її продюсер Нателла Крапівіна.

"Я з великим жалем приймаю цю нагороду замість Світлани. Ми готували грандіозний номер на сьогоднішню церемонію. Але вірус дістався і до нас, незважаючи на всі запобіжні заходи. Я хочу сказати, що кращою стати не так складно. Складніше кращим залишатися. Свєта, ти найкраща!",- сказала Крапівіна зі сцени.

Мати Світлани Лободи Наталія не змогла пройти повз успіх своєї дочки, опублікувавши на своїй сторінці радісну новину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нателла Крапівіна також зазначила, що її підопічна вже п'ятий рік поспіль залишається "кращою", що не може не радувати.

"Але мені здається, премії — це для тих, хто ще бореться за свої 15 хвилин слави. А ти вже в пантеоні😈 Свєтік, вітаю! люблю тебе і пишаюся!❤ ️ ",- написала продюсер.

Нагадаємо, що хвора Лобода не встає з ліжка, валяється там не одна:"спека".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода підхопила ковід і перенесла концерти: "вірус не щадить нікого".

Також Знай.uа писав, що худенької Світлани Лободи несподівано стало вдвічі більше.