Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як проводить недільний вечір у компанії Наді Дорофєєвої та друзів.

Відповідне відео з'явилося в його Insta-stories.

Український співак Володимир Дантес не втрачає даремно часу, проводячи вільну хвилинку з дружиною Надею Дорофєєвою. Як виявилося, у подружжя є навіть недільна традиція з відомим блогером Яном Гордієнком і його дівчиною Валерією – дивитися новий випуск "Холостяка".

Цього разу Гордієнко зняв, як Дантес і Дорофєєва переживають за долю однієї з учасниць – на відео потрапив момент, коли холостяк Михайло Заливако поцілував Дніпровську спортсмену Дарину Ставнича.

У момент поцілунку Володимир Дантес закричав, а Надя Дорофєєва відпустила руку чоловіка і з здивованим обличчям пішла з кімнати. За кадром також можна було почути радісні вигуки, проте невідомо, кому з дівчат вони належали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До слова, це було перше індивідуальне побачення Дар'ї Ставнича з Михайлом Заливако. В ході нього учасники проекту відвідали кімнату страху, а потім попрямували на романтичну вечерю біля каміна. Там холостяк і обдарував дівчину заповітним поцілунком.

Нагадаємо, що Дантес на підборах зворушив зізнанням про дружину Дорофєєвої: "мені дісталася...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва і Володимир Дантес дали інтерв'ю Катерині Осадчій.

Також Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес перевтілився в дружину:"ніби Кончіта Вурст".