Надя Дорофєєва побачила поцілунок з іншого і не стримала емоцій, а Дантес задоволений

Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як проводить недільний вечір у компанії Наді Дорофєєвої та друзів.

Цього разу Гордієнко зняв, як Дантес і Дорофєєва переживають за долю однієї з учасниць – на відео потрапив момент, коли холостяк Михайло Заливако поцілував Дніпровську спортсмену Дарину Ставнича.

У момент поцілунку Володимир Дантес закричав, а Надя Дорофєєва відпустила руку чоловіка і з здивованим обличчям пішла з кімнати. За кадром також можна було почути радісні вигуки, проте невідомо, кому з дівчат вони належали.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

ЗНО переносять-школярів попередили про вимушені зміни

Український центр оцінювання якості освіти та Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет попередили майбутніх абітурієнтів про деякі зміни.

ЗНО, фото: скріншот з відео
ЗНО, фото: скріншот з відео

УЦОЯО прийняло рішення про перенесення пробного ЗНО в Києві та Чернігівській області на 24 квітня. Таке рішення вимушене, його прийняли через посилення карантинних заходів та припинення руху громадського транспорту.

Наталя Могилевська зізналася, що читає своїм дітям заповідь

Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Вона описує її ставлення до справи і до професії, якій Могилевська служить вже більше двадцяти років. Ще раніше стало відомо, що Наталя відкрила свою музичну школу і зараз співачка заявила, що завжди доносить подібні думки своїм учням.

Пара зайнялася любов'ю, стрибаючи з парашутом, і опинилася в лікарні: пошкодили пах

У Сполучених Штатах Америки є любителі гострих відчуттів і незвичайного досвіду Леслі і Вільям.

Партнери намагалися зайнятися сексом в польоті, скріншот: Youtube
Партнери намагалися зайнятися сексом в польоті, скріншот: Youtube

Саме вони намагалися зайнятися любов'ю в повітрі, через що і опинилися в лікарні. Вони розповіли про свій невдалий досвід в програмі з досить промовистою назвою - "Секс відправив мене в реанімацію". В інтерв'ю Леслі розповіла, що, коли мова заходить про секс, придумування ідей лягає на її плечі. Вона придумує багато різних способів.

Невідомий відкрив стрілянину по дитячому майданчику: 10-річний хлопчик поранений у шию

У Ленінградській області сталося страшне. Невідомий вистрілив у дітей, які грали на дитячому майданчику.

Він потрапив у десятирічного хлопчика, поранення довелося в шию. Зараз дитина перебуває в медичному закладі, благо куля зачепила лише м'які тканини, тому загрози життю немає. Зараз пошуком злочинця займаються представники правоохоронні органи. Зброя, з якої відбувалася стрілянина, не встановлена, як і причина цієї жорстокості.