Телеведучий покинув роль ведучого"Доброго ранку, Британія" після звинувачень на адресу герцогині Сассекської під час інтерв'ю Опрі Вінфрі. Після цього Пірс Морган знову розкритикував принца Гаррі і Меган Маркл в першому інтерв'ю після скандалу.

На нього написали понад 40 тисяч офіційних скарг, включаючи і герцогиню. З ведучим Fox News Такером Карлсоном Морган заявив, що не піддасться залякуванню. 56-річний чоловік не буде вибачатися за те, що не вірить словам Меган Маркл. Телеведучий охарактеризував інтерв'ю з Опрою Вінфрі як "лицемірне", "90-хвилинне ниття". Він звинуватив партнерів у "надзвичайно лицемірному наклепі" і заявив, що йому має бути надана свобода слова.

Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube
Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube

"Це був наклеп на королівську сім'ю, монархію і Британію, мою країну. Я досі не вірю тому, що вони говорять, зокрема, я не вірю тому, що сказала Меган Маркл. 17 різних тверджень їх двох тепер виявилися або повністю помилковими, або сильно перебільшеними або недоведеними. Ви звинувачуєте двох людей у палаці в невимовній жорстокості, просто щоб захистити бренд королівської сім'ї, якщо це правда, давайте дізнаємося імена цих людей, і давайте підемо до них і запитаємо їх, Чи правда це", - заявив він.

Пірс Морган зажадав від Меган Маркл, щоб вона назвала членів королівської сім'ї, які відхилили її прохання про допомогу після того, як вона заявила, що схильна до самогубства.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube
Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube

"Я був найнятий ITV для участі в ранковому шоу, тому що вони боролися з рейтингами, вони хотіли, щоб я струснув ситуацію... я був дуже самовпевненою людиною, і вони знали це. За п'ять років ми потроїли рейтинги, і, за іронією долі, останній день став першим днем, коли ми перевершили BBC. Замість цього мене виховали в такій позиції, що "ти повинен вибачитися ... або твоя позиція неспроможна". Вибачення ні до чого не приведуть, я не збираюся вибачатися за те, що не повірив Меган Маркл, за основним принципом", - додав чоловік в інтерв'ю.

Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube
Ведучий, який "напав" на Меган Маркл, скріншот: Youtube

Колишній колега Пірса, фахівець з Погоди, який не є журналістом, і якому, за словами Моргана, він допоміг у кар'єрі, Алекс Бересфорд написав телеведучому і висловив заклопотаність через критику Меган Маркл.

"Сассекси - лицеміри", - заявив телеведучий.

Нагадаємо, слова Маркл про весілля спростував архієпископ Кентерберійський: коли насправді одружилися Меган і Гаррі

Як повідомляв "Знай.ua", Єлизавета II з'явилася в компанії коханого чоловіка, 99-річного Філіпа і поруч не видно

Знай.ua писав, Меган Маркл буде народжувати вдома? Джерело розкрило подробиці важливої події