Донька відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 190 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина поділилася рецептом створення роботи будь-якого художника. Анна зазначила, що він неповторний, а Муза - унікальна для кожного.
Сама ж вона шукає натхнення в людях, картинах, книгах, поезії, місцях, природі та іншому. І відчувати його неможливо фізично, проте ментально його ні з чим не сплутаєш.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Це приплив сил, бажання творити. Для мене одне з джерел натхнення це краса і естетика, коли я бачу красиву дівчину на вулиці, вітер розвиває її волосся, очі іскряться на сонці і вона мене надихає. Я бачу незвичайний квітка, творю його, знаходжу прожилки в його листі, краплю на його пелюстці і відчуваю це почуття. Воно дуже швидкоплинно, але з часом, я навчилася його ловити. 🕊 Як говорив найбільший російський поет Пушкін,- "натхнення - це вміння приводити себе в робочий стан", - йдеться в публікації.

Анна Заворотнюк з ним польністю згодна, бо не може написати публікацію, якщо знаходиться поза потоком, навіть якщо це риса характеру творчих натур. В результаті виходять слова і пропозиції, які не мають сенсу в кінцевому підсумку. Вони не несуть глибокого сенсу, а ось коли її відвідує Муза - все зовсім навпаки.

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк стала копією "Моєї прекрасної няні": "Відчувала увагу через маму"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", донька Заворотнюк до ювілею "Моєї прекрасної няні" поринула в країну чудес: "Казковий світ"

Знай.ua писав, Анастасії Заворотнюк 50: історія страшної хвороби, де знаходиться і сенсаційне інтерв'ю зірки серіалу "Моя прекрасна няня"