Популярна українська телеведуча, зірка "Нового каналу" і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь активно ділиться з шанувальниками в Instagram яскравими кадрами зі свого особистого і професійного життя.

Цього разу Олена-Христина опублікувала відео з машини і показала, як вона розважається під музику.

На кадрах Лебідь позує в сонцезахисних окулярах і синій куртці і розповіла, в яку біду вона потрапила. На тлі грає пісня"Обстановка по кайфу". І Олена-Христина не згодна з кожною з рядків і жартома парирує голосу з колонок.

"Обстановка по мороку. В сраці ми. У пробці. Не ставить, ніхрена нам не до танців. Ми скромно стоїмо і соромимося в сторонці. Бо жопа непроглядна",-каже Олена-Христина.

Також дівчина розгорнула камеру і показала довгу пробку з машин, в якій вона опинилася.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Жопа - на сраці, і мороком поганяє😂 😂 😂", - пише ведуча під відео.

Шанувальники прийшли в захват від такого настрою ведучої навіть в самій непростій ситуації і зізналися, що кайфують від неї і вона змушує людей сміятися.

" я кайфую від вас. Чесно, ви настількі крута I позитивна☺❤️", "Сама в пробка, а нас змушуєш валятися по підлозі від сміху☺", "окуляри", " Христина, твої губи як карасі☺", " справжні слова на всі випадки життя!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенка Лебідь ледь не покусала собаку-втрати заради моди.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина лебідь з "аферистів в мережах" сама була шахрайкою.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина Лебідь вирішила відрізати екс-міністру Розенку гордість.