Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

Ще вчора стало відомо, що виконавиця Ірина Білик приготувала собі подарунок до Дня Народження. Вона нещодавно випустила нову пісню під назвою "Не стримуй погляд", а зараз з'явився довгоочікуваний вініл альбому "Нова", випущеного ще в 1995 році. Сьогодні колишня Коляденко святкує 51-річчя і Оля Полякова вирішила не упускати можливості і привітала колегу в Instagram Stories.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

"Улюблена і неповторна @bilyk_iryna❤️ C днем народження!🎂 🎉 Розправляй свої пелюстки, насолоджуйся життям і сяй! Будь здорова і натхненна! Радуй нас своєю творчістю, ніжністю і чарівністю ще багато років!", - написала Оля Полякова.

Суперблондинка опублікувала чорно-білий спільний знімок з Іриною Білик. Обидві співачки постали в окулярах, а Білик ще й натягнула капюшон.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, 50-річна Ірина Білик здивувала навіть куму Дзідзьо Ольгу Цибульську

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова підкачала "горішок" в міні і з короною на голові: "Як королева"

Знай.ua писав, Оля Полякова подражнила пружними формами в гарячих нарядах: від халатика до пір'я. Знаменитість приміряла не тільки спокусливі вбрання, але і кардинально змінювала імідж за допомогою кольорових лінз, а також різних перук