Українцям готують нові пільгові виплати і безкоштовні "подорожі" по країні

Нещодавно затверджені Верховною Радою covid-виплати багатьом українцям здалися відверто замалими. І ось днями в парламенті було зареєстровано ще один тематичний законопроект – стосується він збільшення пільгових виплат.

Карантин, Київ - фото Знай.ua
Карантин, Київ - фото Знай.ua

"Червону зону" готуються скоротити: Степанов назвав регіони, де зменшується кількість хворих

У МОЗ заявили про поліпшення ситуації з коронавірусною інфекцією в деяких областях. Про це заявив на брифінгу у вівторок, 6 квітня, міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Максим Степанов, фото: Facebook
Максим Степанов, фото: Facebook

За кордон пускають не всіх: кого 100% розгорнуто в аеропорту додому і чому

В умовах пандемії, коли відкрито аеропорти українці та іноземці здійснюють безліч перельотів щодня. Однак коронавірус вніс свої корективи.

Нові мега-пільги, мобілізація та "бонуси" для біженців – що готують у Верховній Раді

Незважаючи на те, що який тиждень поспіль нардепи працюють у напівкарантинному режимі, робота у Верховній Раді не стоїть на місці. І збір підписів на користь звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова, що зараз фактично розділило Парламент на два "табори", не єдина новина.

Кордон, фото: скріншот з відео
Кордон, фото: скріншот з відео

Українці вимагають скасувати плату за газ і повернути гроші за рік: "Самі копали траншеї, а ведуть по наших трубах"

Українці вимагають від президента України Володимира Зеленського перегляду та скасування тарифів на транспортування природного газу. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Українці, фото: Getty Images
Українці, фото: Getty Images