Ображений 59-річний мільйонер Стівен Клобек хоче посадити свою колишню дівчину за те, що вона потайки працювала вебкам моделлю. Адже чоловік вважав свою обраницю порядною дівчиною, а тепер звинувачує її у шахрайстві.

Як зазначається 26-річна Стефані Гурзанскі нібито представилася Клобеку фотомоделлю, а за його спиною продавала свої еротичні фото і відео. Мільйонер стверджує, що у цьому у неї не було потреби, адже менш ніж за пів року витратив на неї понад 1,3 мільйона доларів. Про це пише "Freenews.live".

Водночас дівчина запевняє, що 59-річний бойфренд знав про її хобі, був підписаний на вебкам-сторінку і навіть оплачував їй відверті фотосети. Проблеми, за її словами, виникли тоді, коли вона відмовилася виходити за нього заміж. Дівчина стверджує, що Клобек погрожував "зіпсувати їй життя". Він начебто злив у мережу її адресу і навіть найняв сталкера, щоб пограбувати колишню.

Стефані Гурзанскі, фото: spletnik.ru
Стефані Гурзанскі, фото: spletnik.ru

Пару познайомила Кетрін Ебігейл Ле, яку називають "свахою для відомих людей". За словами Клобека, Ле пообіцяла знайти для нього "жінку мрії, яка буде піклуватися про нього, любити і плекати його до кінця життя". Стефані Гурзанскі сваха представила, як "знамениту модель" і "добру дівчину", яка шукає "супутника життя".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стівен Клобек є основним спонсором Демократичної партії США та засновником компанії з таймшером Diamond Resorts. Він був сильно захоплений канадською моделлю з майже двома мільйонами підписників.

Крім подарунків, багатій зняв для моделі розкішну квартиру на Беверлі-Хіллз і вніс передоплату за річну оренду, щоб вона жила за 10 хвилин від його особняка. Він також оплатив ремонт квартири. Однак, як виявилося згодом, дівчина перетворила житло на порностудію. Мільйонер вважає, що дівчина обдурила його і зганьбила.

Стівен Клобек, фото: spletnik.ru
Стівен Клобек, фото: spletnik.ru

Нагадаємо, історія успіху Ілона Маска: ким був майбутній мільярдер у минулому. Від кочегара до одного з найбагатших людей у світі

Як повідомляв портал "Знай.ua", танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі зворушив серця фанатів милим "кусь" від доньки. Джанлука Ваккі показав чарівне відео з донькою

Також "Знай.ua" писав, Філіп Кіркоров спробував з Ксенією Собчак свій "перший раз": "Карколомні". Філіп Кіркоров став ведучим музичної премії