Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій поділився простим і швидким рецептом сирного соусу до основної страви.

"Сирний соус. Берете вершки, топите в них сир. Занурюєте туди овочі й свій фіговий настрій. Відчуваєте мурахи та любов до цього життя. Можна не тільки для овочів. З сирним соусом прокатить тупо все. Навіть гречка. Але сирі кабачки - маст. То такий смаковий апгрейд для будь-якого продукту", - написав Клопотенко.

На його думку, головним інгредієнтом соусу повинен бути сир, який добре тане.

"Він круто поводиться у таких історіях, коли треба посилити молочний смак та щільність структури. Чи коли вам замало сиру, і ви хочете обмастити ним всю свою сутність. А потім стрибнути туди та потонути. Пропорції: 200г вершків (33%) та 120г сиру. Підігріваєте вершки, кидаєте натертий сир, плавите. Не забувайте помішувати. Сіль та перець до смаку. Дрібка куркуми - за бажанням для кольору. Цьом", - зазначив кулінар.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко зізнався, що продукти розмовляють з ним: "Напружує".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви – Азу з яловичини.