Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій поділився простим і швидким рецептом сирного соусу до основної страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Сирний соус. Берете вершки, топите в них сир. Занурюєте туди овочі й свій фіговий настрій. Відчуваєте мурахи та любов до цього життя. Можна не тільки для овочів. З сирним соусом прокатить тупо все. Навіть гречка. Але сирі кабачки - маст. То такий смаковий апгрейд для будь-якого продукту", - написав Клопотенко.
На його думку, головним інгредієнтом соусу повинен бути сир, який добре тане.
"Він круто поводиться у таких історіях, коли треба посилити молочний смак та щільність структури. Чи коли вам замало сиру, і ви хочете обмастити ним всю свою сутність. А потім стрибнути туди та потонути. Пропорції: 200г вершків (33%) та 120г сиру. Підігріваєте вершки, кидаєте натертий сир, плавите. Не забувайте помішувати. Сіль та перець до смаку. Дрібка куркуми - за бажанням для кольору. Цьом", - зазначив кулінар.
Нагадаємо, Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко зізнався, що продукти розмовляють з ним: "Напружує".
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви – Азу з яловичини.