За останню добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики порушили режим припинення вогню один раз, в результаті чого загинув воїн ЗСУ. Ще один військовий підірвався на вибуховому пристрої. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Невельське окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів. Один український воїн отримав смертельні поранення від кулі ворога.

Також в районі ООС один боєць загинув у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. На місці подій працюють командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ.

Бійці ЗСУ, кадр з відео
Бійці ЗСУ, кадр з відео

На обстріл бойовиків захисники України відкрили вогонь у відповідь. Про факт порушення з боку збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Повідомляється, що на Донбасі виконують завдання й інші складові сил оборони. 6 квітня піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 9 гектарів території та передали на знищення 104 вибухонебезпечних предмети.

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "Провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "Загинули 28 воїнів".