Громадський транспорт, кадр з відео
Громадський транспорт, кадр з відео

Українські міста отримають єдині е-квитки на громадський транспорт

Відбулася онлайн-презентація електронного квитка єдиного муніципального транспортного процесингу для українських міст. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України. Презентація відбулася за ініціативи заступника Міністра інфраструктури Дмитра Живицького.

Леся Нікітюк / фото: Instagram
Леся Нікітюк / фото: Instagram

Леся Нікітюк здивувала майбутню свекруху ідеальними сирниками: "Сама підгорілі з'їм"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як майстерно вміє робити сирники без яєць. Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

ПФУ оновив порядок нарахування зарплат і пенсій українцям

В Україні набула чинності постанова правління Пенсійного фонду України щодо визначення показників середньої заробітної плати та обчислення пенсії. Про це йдеться в повідомленні "Пенсійного кур'єра" на фейсбук сторінці та сайті "Ліга".

кити, фото з instagram.com/antarcticcenterua
кити, фото з instagram.com/antarcticcenterua

Гігантський кит загравав до українських полярників в Антарктиді: "пускав фонтанчики"

У Національному антарктичному науковому центрі України поділилися милими фотографіями, на яких зображено гігантських китів. Так, неподалік протоки Лемейр українські полярники зустрілися відразу з трьома великими ссавцями, один з яких був особливо привітний.

Оля Полякова, фото: Новий канал
Оля Полякова, фото: Новий канал

Оля Полякова різко змінила професію: лікуватиме від постковідного синдрому

Відома українська співачка Оля Полякова заявила про повернення на екрани свого проекту "Полябачення". Минулої весни Оля Полякова запустила в Instagram власний проект" Полявідіння", який набрав мільйони переглядів і швидко знайшов популярність. Цей проєкт співачка представила як аналог телевізійному каналу, де вона особисто проводила прямі ефіри, брала інтерв'ю у зірок і спілкувалася з гостями на різну тематику.

Ольга Куриленко, instagram.com/olgakurylenkoofficial
Ольга Куриленко, instagram.com/olgakurylenkoofficial

Українська подруга Бонда Ольга Куриленко одягла військову форму і взяла до рук зброю

Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу зіграла дівчину Джеймса Бонда, поділилася яскравими кадрами зі знімального майданчика. На своїй сторінці в соцмережі Instagram Ольга Куриленко показала момент зі зйомок нового фільму Netflix "Sentinelle". Прем'єра відбулася 5 березня 2021 року.