У президента України Володимира Зеленського на сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився новий пост. Глава держави привітав українців зі святом.

Таким чином повідомляється, що в середу, 7 квітня по цьому світу відзначають День здоров'я, і Володимир Олександрович вирішив приєднатися до цього свята, опублікувавши пост з привітаннями.

На знімку він сидить в кабінеті, за столом переговорів, надягає маску і щиро посміхається.

"Бажаю 36,6 на термометрі, 120/80 на тонометрі, і 99% на пульсоксиметрі» - пише український гарант на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі в коментарях почали писати Різне: "Яке здоров'я якщо в холодильнику порожньо", "З Благовіщенням", "Спасибі Вам наш президент»,

Коментарі під постом, фото: скіншотскріншот
Коментарі під постом, фото: скіншотскріншот

Варто відзначити, що в цьому році свято пройде під гаслом «побудуємо більш справедливий, більш здоровий світ». Ввели його ще в далекому 1948 році, під час першої сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я.

Головна ідея даного свята-привернути увагу народу до проблем охорони здоров'я. Це дуже важливо, а зокрема зараз, епоху коронавірусу.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зустрівся з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані в ході робочого візиту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський поділився результатами офіційного візиту до Катару.

Також Знай.ua писав, що Володимир Зеленський помчав з дружиною Оленою в теплі краї.