Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв розповів про те, що його старшому синові від Жанни Фріске Платону виповнилося 8 років. Він зізнався, що відчував, коли його малюк був зовсім маленьким.

"8 років тому в цей день 7 квітня, через годину після народження, лікарі попросили мене супроводити Платона на огляд. І я добре запам'ятав, що кожен дотик до нього сторонньої людини викликало у мене просто тваринний рефлекс, інстинктивне бажання захистити: "Гей, легше! Вколоти його надумали? Я вам зараз покажу. Акуратніше з моїм сином. Я серйозно, краще не торкайтеся". Така була перша реакція", - розповів Шепелєв.

Ведучий зізнався, що з часом почуття трасформувалося, проте захист і любов залишилися незмінними.

"Синові сьогодні 8! Ми більше ніж батько і син. Більше ніж друзі. І знати це-величезне щастя. Я дуже пишаюся його талантами, його успіхами і поважаю за характер. З днем народження! Тато поруч", - пише він.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім того, напередодні він розповів, як підготувався до Дня народження – замовив повітряні кулі, торт, свічки, запрошення і квест і не тільки.

"Так, повітряні кулі замовив, подарунки замовив, упаковку замовив, торт замовив...свічки! хто-небудь бачив свічки? Де лежать? Добре. Кейтеринг замовив, запрошення відправив, одяг святковий замовив, квест замовив, акторів проінструктував... Що я забув? Треба випити. Точно! Забув замовити випити батькам. Встигну", - каже Шепелєв.

Раніше ми повідомляли, вдівець Шепелєв готує грандіозну вечірку синові Жанни Фріске, 15 гостей, а про дідуся ні слова.

Як повідомляв "Знай.uа", вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку.

Також "Знай.uа" писав, що вдівець Фріске Шепелєв викликався на хейтерів.