Відома українська співачка, яка реалізує в останні кілька місяців себе в якості блогерки Таїсія Повалій продовжує радувати свою багатотисячну аудиторію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу 56-річна артистка звернула увагу на велике християнське свято Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Таїсії Повалій в мережі Instagram.

Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

"Зі святом!!! Пресвята Богородиця, врятуй нас!!!", - коротко підписала публікацію Тая.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цікаво, що Таїсія Повалій привітала своїх друзів, близьких і підписників у стилі стареньких картинок з соцмереж, в плані "Однокласники", і не стала багато розсипатися у привітаннях, залишивши шанувальникам великий горизонт для привітань у відповідь. Що і можна побачити в коментарях. Таї пишуть схожі привітання і встигли наставити тисячі схвальних оцінок у вигляді лайків.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Також нагадаємо нашим читачам, що Благовіщення Пресвятої Богородиці в Україні одне з найважливіших християнських свят. У 2021 році його відзначають в середу, 7 квітня. Благовіщення Пресвятої Богородиці - день вшанування пам'яті про те, як Архангел Гавриїл з'явився Діві Марії в Назарет і повідомив радісну звістку, що їй належить зачати і народити немовля від Духа Святого. Ця дитина стане Сином Бога і Спасителем людства.

Благовіщення входить в число двунадесятих свят і має свою фіксовану дату, вона не зміщується щорічно і православні східного обряду відзначають це свято 7 квітня. У католицькій церкві Благовіщення відзначається 25 березня.

Раніше повідомляли, 56-річна Повалій приголомшила натуральною красою: "Карколомна з променистою посмішкою".

Як повідомляв Знай.uа, Повалій у 56 років похизувалася новою зовнішністю: "Куди чкурнути?".

Знай.uа писав, Повалій недовго протрималася в Україні, співачку помітили з російським олігархом: "З любов'ю і захопленням".