Популярна українська блогерка, вагітна дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова на 26-му тижні вагітності продовжує радувати своїх прихильниць і шанувальників різними публікаціями з зіркового і щасливого життя. На це раз Даша зізналася, що чоловік зробив їй несподіваний подарунок.

Справа в тому, що Микита Добринін вирішив в ці квітневі дні махнути до "теплих країв", парочка зібрала валізи і полетіла в Дубаї.

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям Даші Квіткової і Микити Добриніна в мережі Instagram.

Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram
Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram

"Сьогодні вранці вирішив зробити коханій сюрприз. Але обдуманий і добре спланований. Заздалегідь обговорив все з нашим лікарем в пологовому будинку, отримав потрібну довідку для поїздки (всім вагітним на певному рядку потрібна така). У нас сьогодні вже 26 тиждень і дуже хочеться, щоб маленька відпочила в цей період. Вибрав готель, напрямок і до останнього Даші нічого не говорив. І вийшло. Зібрали вранці валізи і ось вже на шляху до аеропорту і летимо у Дубай набиратися сил перед найважливішими моментами.", - пише Микита Добринін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram
Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram

Також на такий несподіваний сюрприз відреагувала і Даша Квіткова.

"Прокидайся, у тебе є 20 хвилин, щоб зібрати свою валізу. Саме з цих слів почався сьогодні мій ранок. Мене довго вмовляти не потрібно, тому через хвилин 30 ми вже сиділи в таксі і їхали в аеропорт. Наше тріо відправляється в тепло. Люблю нашу сім'ю за спонтанність. Куди ми? Туди, де я ніколи не була. Чоловік везе нас в Дубай. #26weekspregnant почалися відмінно. Я взагалі відчуваю себе прекрасно, якби не риніт вагітних, а до болів в спині вже звикла. Щодня дякуємо і розмовляємо з нашим маленьким дивом, а він щодня боксерить маму по-повній. Загалом, все стабільно добре. P. S. лікар польоти дозволив.", - написала Даша.

Раніше повідомляли, дружина Добриніна Квіткова знову заговорила про довгоочікувану зустріч: "З трепетом".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Добриніна Даша Квіткова розповіла про вагітність: "Всередині дискотека".

Знай.uа писав, вагітна Даша Квіткова зізналася в коханні, але не Микиті Добриніну: "Всередині все починає розквітати".