Російська інста-блогер Анна Заворотнюк, дочка онкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" розповіла про те, у що іноді вірить. Про це вона розповіла в Instagram.

"вірите гороскопам? У мене іноді збувається, Я до речі Козеріг, а ви?",- пише Анна.

На фото дівчина позує на тлі старих воріт в повністю чорному образі. На ній чорні джинси, футболка і шкіряна куртка.

Шанувальники з радістю відгукнулися на питання Анни і залишали не тільки захоплені смайли і коментарі, але ділилися інформацією про свої знаки зодіаку. Деякі відзначили, що у них збігається сумісність з іншими знаками.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

" дуже красива сумка😍", " Козеріг🙌", " я теж Козеріг, у мене багато сходиться.😊 ❤ ️ 🔥 🔥 🔥 ", "Я лев, буває теж збувається, і за описом цього знака я💯 🦁", " щастя вам і вашій родині!🙌 ", "Я рак♋❤️", "яка крутишка", " а я Стрілець️️🙌", " Я Близнюки. Вірю гороскопам", " Ви дуже красива😍 🔥❤️", "діва,зокрема збувається😮", " Анна, як справи у вашої мами?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Анна розповіла про важливу книгу, яку любить з дитинства.

"Але Аліса встигла звикнути до того, що навколо відбувається одне тільки дивовижне; їй здалося нудно і нерозумно, що життя пішло по-звичайному 🐇🌸🧚🏼♀️✨", - пише дівчина.

Анна розповіла, що в дитинстві дуже любила цей мультик і продовжує любити його зараз в тому числі через багато смислів. На фото до посту вона позує біля стіни, на якій написані рядки з книги.

Раніше ми повідомляли, дочка Заворотнюк до ювілею "моєї прекрасної няні" поринула в країну чудес.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк відкрила в собі "надприродні" здібності.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк стала копією "моєї прекрасної няні".