В Українському центрі оцінювання якості освіти заявили про перенесення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в ще одній галузі.

Детальніше про це пише прес-служба відомства в Facebook.

Відомо, що в Україні 10 квітня мало відбутися пробне ЗНО для випускників шкіл, проте було прийнято рішення про його перенесення в деяких областях через карантинні обмеження.

Раніше в Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили, що перенесення пробного іспиту відбудеться в Києві та Чернігівській області через обмеження в громадському транспорті. Однак тепер до списку додалася нова область - Миколаївська.

Школа / фото : УЦОЯО
Школа / фото : УЦОЯО

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"З огляду на припинення руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього оцінювання, пробне ЗНО також відтерміновується і в Миколаївській області", - зазначено в повідомленні.

Для абітурієнтів вищевказаних областей пробне ЗНО перенесуть з 10 квітня на 24 квітня 2021 року. Для інших областей змін не відбудеться.

Нагадаємо, що Український центр оцінювання якості освіти та Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет попередили майбутніх абітурієнтів про деякі зміни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська розповіла про нове меню українських школярів.

Також Знай.uа писав, що у 2021 році для українських випускників проведуть заплановане зовнішнє незалежне оцінювання, незважаючи на епідеміологічну ситуація в регіонах.