Дружина українського телеведучого Нікіти Добриніна Дар'я Квіткова заявила, що її син забирає її вилиці.

Відповідний ролик блогерка опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що обраницею 9-го Українського "Холостяка" Нікіти Добриніна стала Дар'я Квіткова. Незважаючи на те, що більшість пар після проекту розпадаються, ці кохані вже встигли одружитися, а також чекають свого первістка.

Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova
Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

У свої сторіс Дар'я Квіткова розповіла, що вони з коханим вирішили раптово полетіти в Дубай і вже знаходяться в аеропорту в очікуванні свого рейсу. Поки Дар'я Квіткова ніжилася в залі очікування, вона вирішила трохи розповісти шанувальникам про своє життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В першу чергу блогерка заявила, що вона вперше відвідає Дубай і дуже чекає, коли вони вже опиняться на місці. Після чого вона заявила, що син, яким вона вагітна, починає "забирати" її вилиці і кучері.

"До речі, там говорили, що син не забирає красу у мами, а дочка забирає. Так ось, син красу не забирає, але забирає вилиці. Тепер друге підборіддя з'являється", - заявила Квіткова.

Нагадаємо, що вагітна Квіткова набила валізи і зірвалася на райський курорт, Добринін не витримав: "з нашим лікарем..."

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Добриніна Квіткова знову заговорила про довгоочікувану зустріч:"з трепетом".

Також Знай.uа писав, що Даша Квіткова розповіла про вагітність:"всередині дискотека".