У неділю, 4 квітня, відбувся 11 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти продовжили битися за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

Попереду на учасників чекає перший прямий ефір, в якому стане відомо, хто ж пройде в півфінал вокального шоу. Варто нагадати, що в минулих випусках запрошені зіркові радники прийшли на допомогу тренерам, щоб ті не накоїли помилок і зробили правильний вибір.

Так, на офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували свіжий анонс випуску, в якому показали всіх чвертьфіналістів команди Олега Винника. До речі, "повелитель" вовчиць є тренером чотирьох талановитих вокалістів, які вражають своїми неповторними голосами.

команда Олега Винника, скріншот

"Не пропусти перший прямий ефір "Голосу країни" вже цієї неділі о 21:00 ❤️ хто з учасників #Командавінника потрапить до півфіналу? Вирішувати саме тобі! 🔥" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни".

Нагадаємо, команда Тіни Кароль в "Голосі країни" поповниться найсильнішим учасником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник на "Голосі країни" звернувся за допомогою до глядачів: тепер вони формують команду.

Також портал Знай.uа писав, як співак з Прикарпаття підкорив Монатіка на "Голосі країни": "Душа колективу".